Be my valentine

På söndag är det alla hjärtans dag. Jag tycker ju i och för sig att alla dagar är kärlekens dag men på söndag ska den uppmärksammas lite extra. Tyvärr är det inte så politiskt korrekt att säga att man uppmärksammar den här dagen och visst håller jag med om att den materialistiska biten som affärerna tjänar så fasligt med pengar inte är något eftersträvansvärt MEN jag tycker att det är en utmärkt dag att påminna alla som inte uppmärksammar kärleken i vardagen tillräckligt att faktiskt göra det. Och det kostar inte en krona att göra:) En dag utan oändligt många kramar, pussar och ”jag älskar dig” vore en mardröm tycker jag men på söndag ska jag kramas ÄNNU mer och säga att jag älskar min underbar man och ljuvliga dotter ännu fler gånger:)

I veckan har jag varit på kurs! En helt fantastisk kurs om vägledande samspel. Jag har dock suttit still i två dagar och det känns… Majoriteten av oss som var där jobbar inom förskola och alla hade snudd på sittsår och var ganska uppblåsta, snacka om ovana att sitta still så mycket;) Idag var jag tillbaka på jobbet med allt vad det innebär och det var ett härligt återseende med alla barn och mina fina kollegor. Jag har under dagarna jag varit borta fått höra så mycket positivt om mig som kollega och person att jag blivit tårögd flera gånger och vuxit säkert en decimeter. Två andra roliga saker med kursen var att två av mina rymdgatan-grannar var där så vi hann ta igen lite av det ”grann-snack” man missar nu under vintern när vi sällan ses ute OCH en av Cleos pedagoger var med på samma kurs och jag fick lära känna henne i ett annat forum än som pedagog/förälder. Mycket trevligt och jag är ännu mer nöjd med Cleos förskola än jag var tidigare, och då var jag redan toknöjd:)

Cleo fick vara två långa dagar på förskolan, jag lämnade halv nio och hämtade efter fyra… Första dagen sa de att det märkts på henne att hon inte är van att gå så sent. Hon hade varit glad men tröttare än vanligt och bett om nappen till och med!!! Dag två lämnade jag en lika glad tjej som jag hämtade. När jag kom vid kvart över fyra kom hon, tillsammans med kompisarna, släpande på soppåsar som de hjälpte Rose att slänga. Hon sken upp när hon såg mig men när jag sa att hon skulle säga hejdå vinkade hon till MIG och sprang med kompisarna och lekte. Snacka om gott betyg på min lilla stjärnas vardag:)

I onsdags var Opa med och hämtade och sen åt han middag hos oss. Jag var inte alls lika intressant som jag brukar utan det var opa för hela slanten. Min stackars pappa fick spendera större delen av tiden liggandes på golvet med en Cleo som konstant bäddade åt honom och sa åt honom att sova. Till och med när hon stolt deklarerade att hon ”bajtat” var det OPA som skulle byta blöja. Opa var inte lika imponerad så under höga protester bytte pappsen istället.

Ikväll är min kära make på bio med lagkompisen Micke. Jag tittar på Let´s dance och solsidan men tänkte nog gå och sova snart. Läsa nya ”Mama” eller ”Sköna hem” som kom idag. Och så måste jag packa badväskan för imorgon blir det bad med Cleos bästis Nova efter en joggingtur:)

Mina fina älsklingar tittar på bolibompa! Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dessa två och hur jag varje dag tackar högre mater för att de finns i mitt liv:)

Mina fina älsklingar tittar på bolibompa! Det finns inga ord för hur mycket jag älskar dessa två och varje dag tackar jag högre makter för att de finns i mitt liv:)

En kommentar till “Be my valentine”

  1. Hanna Säger:

    Hade tänkt ta mig till badet, men Tesla är för snorig tyvärr, så vi sitter hemma och tråkar istället.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu