Ett i-väntan-på-inlägg

Väntar på att 1: Andreas ska komma ner efter att Cleo har somnat och 2: schlagerkvällen ska börja. Passar på att skriva ett litet inlägg om dagen. Andreas skulle skotta tak men mitt i skottande ringde Cilla och Henrik och bjöd över oss på pulkaåkning och korvgrillning. Vem kan tacka nej till det? Skottningen får vackert vänta till morgondagen. Väl hos Cilla och Henrik var även Rasmus med mamma och pappa där (Rasmus och Cleo går på samma förskola). Det blev en mycket trevlig förmiddag med många skratt från Cleo som åkte både med mamman, pappan, mamman och Ida, pappan och Ida, själv med Ida och slutligen själv. Den sista resn slutade i en rejäl krasch med ett barn upp och ner i snön. Skrattandes såklart, lillälsklingen. Cleo visade barnen att man inte kan tjafsa med maten och trycket i sig två grillade korvar med bröd med ketchup, senap och gurkmajonnäs på. När klockan närmade sig halv ett tyckte vi att Cleo borde vara trött (hon sover ju elva i vanliga fall dagtid) så vi la henne i vagnen och sa Hejdå.

Medan Andreas vaktade Cleo åkte jag på shoppingtur. En ny potta, en likadan hon har, inhandlades för att kunna ha en på varje våning. En stor pulka hittade jag också, den lilla är hon inte så förtjust i längre, den går nämligen inte fort som de stora gör… I klädväg blev det två pyjamaser och två par strumpbyxor på Lindex. På H&M hade de svarta långärmade baströjar, två såna blev det och faktiskt ett par strumpbyxor till mamman och en hårfärg som ännu inte använts… På Intersport hittade jag äntligen den perfekte grattis-presenten till min man som länge klagat på att hans vinterskor inte är så bra. Ett par rediga gore tex kängor som ska tåla det mesta:) Jag hittade även fodrade allväderstövlar till Cleo på rea och två par björn borg kallingar till min fina make. Han blev verkligen superglad för skorna, och jag förstår varför när jag lånade hans vinterskor ut för att hämta post, det är DYNGSURA invändigt efter en dag i blöt snö… Finns det något bättre än att få göra sin kärlek glad???

Nu börjar schalgern snart till Andreas sorg. Men i ett förhållade ställer man upp för varandra så han har livat att titta med mig och sen ska vi kanske se någon film som han får välja för rättvisans skull. Om jag inte kan få honom att se Bröllopsfotografen med mig, jag ska försöka i alla fall… Ha en underbar fortsatt helg allihop!

Cleo och bästisen Nova (jag försöker fota dem när Johanna springer med dem i pulkan, de såg ut att ha så kul). Tjejerna var hemma igår för de verkade lite risiga i ögonen, men för Cleos del är det som bortblåst...)

Cleo och bästisen Nova (jag försöker fota dem när Johanna springer med dem i pulkan, de såg ut att ha så kul). Tjejerna var hemma igår för de verkade lite risiga i ögonen, men för Cleos del är det som bortblåst...)

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu