Kort inlägg

Lite strul med bloggen, det går inte att lägga in bilder… Det sägs vara slut på utrymme men även om jag rensar så finns där inget ändå. Så nu ska jag få hjälp av Johanna att fixa en redig blogg men tills dess får ni hålla tillgodo med några få korta inlägg i textformat.

I helgen var det dags för Andreas 30-års-fest och den blev, enligt oss, toklyckad! Jag hann bli lite nerväs eftersom cateringfirman kom först en kvart innan festen började och tack vare denna stress lyckades grabbarna glömma att plocka ut ett helt fat med kyckling!!! Typiskt, den som var så god. Maten var supergod! Det blev mingel med schysst musik på nedervåningen samtidigt som några samlades vid köksbordet och skrev i gsätboken som vi fick av Sofie (sjukt kul läsning dagen efter, TACK!) medans de på övervåningen pågick singstar och band hero med sång, musik och trummor. Det var en härlig blandning människor, drygt 30 personer blev vi, och alla verkade glada hela kvällen. Det gick knappt åt någon alkohol så den kan vi lämna tillbaka till systemet som har öppet köp. Mycket praktiskt! När klockan var ett gick de sista gästerna föruotm Mike, Pierre, systeryster och Daniel som skulle sova över. Jag, Andreas, Mike och Pierre satt uppe några timmar till och njöt av att festen blev så lyckad. Vilka härliga vänner vi har (och vilka rysligt fina presenter han fick…).

Idag när Andreas och Cleo kom hem kom grannflickorna över och lekte. Wilma, Moa och Denise underhöll Cleo medan Andreas lagade mat, uppskattat. Denise var nyss hemkommen från Lanzarote och hade köpt med sig presenter till Cleo, en jättefin handduk med hål i och en luva som man kan anväda som en badrock och en sjal i matchande lila till sommarens soldagar. För hundrade gången tackar jag vår lyckliga stjärna för att vi hamnade här bland dessa fina människor och goa vänner till Cleo.

På torsdag jobbar jag kort dag, slutar nog vid tolv och sen ska vi till Uppsala för att hämta vår biiiiil. Vi måste dock tillbaka för att installera dragkrok och motorvärmare som de inte hann innan påsk, vi skulle ju egentligen få bilen först nästa vecka men han skyndade på det hela så vi kan ha bilen upp till åre men får då klara oss en vecka utan dragkrok och värmare. Det ska nog gå rikgit fint, jag längtar ju efter vår nya bil:)

Torsdageftermiddag tillbringas inne i staden på söders höjder. Påskbuffé hemma hos mamsen och janne. Fredag blir en lugn dag med lite fix inför semestern och förmodligen en hel del köra bil. På lördag bär det av mot första stoppet Sundsvall för att kramas lite med Cleos farmor och sedan på söndag upp till Åre. Vi hoppas på en härlig vecka med god mat och bara att få umgås med Madde och Daniel är guld värt!

2 Kommentarer till “Kort inlägg”

  1. Therese Säger:

    Hej!

    Trodde Peter drack upp all öl för er;-) Uscha vad han mådde dåligt dagen efter, vi var ju inte på hotellet förren vid 04 och Peter sprätte en öl strax innan vi åkte från er…
    Tack för en jätterolig fest och goood mat.

    Pöss och Kraam

  2. forortsmamma Säger:

    Men gud, jag glömde ju nämna i inlägget att ni stannade kvar också. Vi pratade om det dagen efter att det var så kul att preggo-tess stannade längst;) Tack för att ni kom och förgyllde kvällen!

    Puss och Kram

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu