Boot camp

Det där med kroppen. Från att ha varit en träningsnarkoman som var på gymmet nästan lika ofta som hemma till en gravid valross med foglossning och dryga 25 kilo extra att bära var inte en lätt övergång. Inte det att jag inte älskade att vara gravid, för det gjorde jag, men jag åt ju så mycket!!! De tre första månaderna kunde jag typ inte äta alls för illamåendet så när jag sen kunde äta igen var jag så lycklig att jag åt precis allt (förutom kokt potatis) och hela tiden. Det resulterade i att jag gick upp ganska mycket, jag slutade väga mig vid +25 kilo men några kilon till hann nog hoppa på mig innan Cleo var född. Vikten i sig stör mig inte, jag har aldrig varit speciellt fixerad vid vad vågen säger, men den form som kroppen fick efter att de flesta överviktskilona försvunnit stör mig. Jag ser ut som barbapappa just nu med allt överflöd på magen. Mina muskler är så gott som borta och jag märker att jag inte orkar lika mycket som förut. Det stör mig! Och med tanke på att Cleo bara blir större och tyngre så behöver jag orka!

Nu har jag då köpt ett gymkort och igår var jag där för första gången. Så himla skönt att få lyfta igen och även om jag tappat mycket så var det inte så illa som jag trott. Jag hoppas att min kropp har gott muskelminne för då ska det nog inte ta lång tid tills jag kan lyfta lika tungt igen. På gymmet träffade jag dessuom en lagkamrat till Andreas från Jets som berättade att Sofie, hans tjej, tränar där. Hon gillar inte att träna själv upplyste han mig också om så jag messade henne direkt när jag var klar och nu har jag en träningskompis. Dels jättekul eftersom Sofie är supergo och jag gillar henne skarpt men också dels därför att jag gillar att han någon som kan passa mig när jag vill lyfta tyngre än jag egentligen kan. Andreas fanns där för mig förut men deras gym nere vid plan är snart klart och då tränar han ju gratis där. Ekonomiskt bra och coacherna blir glada.

Idag mår jag faktiskt bättre än jag trodde jag skulle göra. Jag trodde att jag skulle kvida vid varje steg men jag känner mig så där lagom mörbultad bara. Jag menar lite träningsvärk måste man ju ha dagen efter annars har man ju fegat;) För att peppa mig själv tänkte jag därför skriva lite om träningen i den här nya kategorin. Då måste jag ju träna också, även de där dagarna när det tar emot att släpa sig iväg till gymmet istället för att stanna hemma och mysa i soffan, annars har jag ju inget att skriva i den här kategorin, smart va?!?!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu