Suk

Jag är lite sjuk! Min smärtgräns för att behöva vara hemma brukar dock vara något högre men nu är jag hemma ändå. Igår somnade jag klockan åtta och då hade jag kämpat sista timmen för att hålla mig vaken. Är så förkyld att det känns som om snoret aldrig kommer ta slut… Fattar inte att jag lyckas bli sjuk IGEN! Jag hara tidigare år när jag jobbat med barn klarat mig med en sväng per år ungefär men nu är jag sjuk för tredje gången sen augusti. Cleo är pigg i alla fall och fick gå iväg till förskolan. Jag är ju dock hemma så det blir hämtning efter lunch:)

Ja ja, det blir till att vila lite idag och imorgon sen onsdag och torsdag är det kurs som gäller så först på fredag är jag tillbaka på jobbet vilket känns ganska skönt. Har haft det lite turbulent på jobbet och jag har svårt att förstå mig på vissa människor i min omgivning. Är det något jag ogillar skarpt är det gnäll, något jag ogillar ännu mer är gnäll utan att göra något åt saken (som att andra ska gör allt åt en…) och en sak till jag ogillar är när människor som själva mår dåligt trycker ner andra. Jag kan inte för mitt liv förstå hur sådana människor fungerar men jag vet att jag inte mår bra av det och just nu mår jag alltså inte bra på jobbet.

I lördags var vi hos min lilla mamma. Hon bjöd oss först på lunch ute på stan och sen gick hon och Cleo iväg och lekte medan jag och pappan sprang runt bland butikerna på söder. Vi fikade och shoppade litegrann innan pappan åkte vidare till Uppsala på 30-års-fest och jag mötte upp Cleo och min mamma. Vi hade en urmysig eftermiddag med massa lek, lagade god mat och bakade paj. Jag kände dock ingen smak på pajen så om det blev god eller inte kan jag inte avslöja. Cleo ville sova tidigt så när jag slog på melodifestivalen gick Cleo och mamma och la sig (tog ett tag för lillälsklingen att somna dock…). Jag tycker helt klart att rätt låt vann men är lite osäker på hur den klarar sig i stora eurovision, fast å andra sidan vet man ju inte längre med tanke på vilka bidrag som vinner nu för tiden.

Nu ska jag göra i ordning en kopp te med honung i tror jag, hoppas det kan lindra lite i halsen. Sen blir det att inta liggläge i soffan och slumra en stund kanske. Känns lite märkligt med tanke på hur fint väder det är ute men men…

4 Kommentarer till “Suk”

  1. Johanna Säger:

    Hu, låter inte skönt. Det är många långa otäcka förkylningar som springer runt nu. :(

    Krya på dig snart!

    Går gärna på en promenad ikväll om du orkar. Behöver inte vara joggingdress ens, bara lite frisk luft.

    Kram

  2. Therese Säger:

    Här kommer en stoor KRAAM från mig vet precis hur det känns att ha det som du har det på jobbet just nu.Att det finns så otroligt dumma människor övergår mitt förstånd.
    och en till stoor krya på dig KRAAM

    Pöss Therese

  3. Gunilla Säger:

    Krya på dig! Låter inget trevligt :( .
    Tråkigt att det känns som det gör med jobbet. Jag känner tyvärr igen de där attityderna – ”jag-ser-bara-svårigheterna-och-orkar-inte-göra-något-åt-dem-utan-stjälper-dem-på-min-omgivning -attityden” – Suck! Hoppas du är piggare snart så kan vi ta en lek-fika nån dag! Kram!

  4. Hanna Säger:

    Stackare! Just snorighet får en att känna sig så himla ofräsch att man blir ynklig bara av det… Jag och Tesla har snorat en himla massa i helgen, men vi verkar vara på bättringsvägen. Hoppas du också blir frisk snart!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu